Lasergame pistolen en vesten

 

Vanaf eind mei 2024 gaan we bij Crebofun ook Lasergame pistolen en vesten verhuren. In totaal gaan we er 12 op voorraad hebben.

Eigenlijk is het geen laser maar infrarood. Het voordeel hiervan dat je het ook met daglicht kunt spelen en dat het totaal onschadelijk is. Nadeel is dat je geen laserpoint ziet van het doel waar je op schiet.

Dat doel bestaat uit een vest dat is gekoppeld met het pistool van de gebruiker. Zodra je wordt geraakt wrdt er een leven van je vest afgeschreven. Het vest heeft vier levenslampjes en achter elk lampje zitten vier levens. Zijn je levens op schakelt je pistool zich automatisch uit.

Laserguns met vesten 1

Nou je snapt het wel denk ik. Er komt natuurlijk een uitgebreidde handleiding online en een video zodar we het product binnen hebben en getest hebben.

Wil jij ook een lasergame spelen tijdens een kinderfeestje? Vanaf 10 jaar zijn deze pistolen geschikt. Maar ook volwassenen kunnen dit prima spelen.

De batterijen worden meegeleverd en de sets zullen te huur zijn in meervouden van 4 sets waarbij het huren van alle 12 nog een beetje korting levert. Wil je alvast reserveren of meer weten? Neem dan contact op met ons zodat we je over de mogelijkheden kunnen informeren.