8L fust Heineken

reserveren

8L fusten bier

Voor bij de huur van onze Heineken Blade biertap leveren we, natuurlijk als u dat wilt ook de bijbehorende fusten bier. We kunnen op dit moment de volgende biersoorten leveren:

Heineken Pilsener

Heineken Pilsener is een verfrissend volmout kwaliteitspils.

Heineken 0.0

Een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak.

Affligem Blond

Abdijbier met een kruidig aroma en een vleugje vanille. Affligem Blond heeft een diepe smaak en een lichte frisse afdronk.

Birra Moretti 

Birra Moretti; een goudblonde Italiaanse schoonheid. Birra Moretti is een fris pilsener dat sinds 1859 op traditionele manier wordt gebrouwen. Wat begon in een kleine brouwerij in het noorden van Italië is nu populair in het hele mediterrane schiereiland en ver daarbuiten. Birra Moretti wordt gebrouwen met een speciale blend en met hop van hoge kwaliteit. Daardoor heb je bij elke slok een unieke smaakbeleving en een subtiel bittere afdronk.  

Amstel Radler

Amstel Radler (met 2% alcohol) combineert het beste van twee werelden: de heerlijke bierige smaak van Amstel en de ultieme verfrissing van sprankelend citroenwater. Lekker verfrissend na het sporten of als afsluiter na een dag hard werken.

Edelweiss weizenbier

Een heerlijk weizenbier voor op de BLADE in de zomer. Deze Edelweiss heeft aroma's van kruidnagel en appels die worden opgevolgd door tonen van banaan. Dat geeft het bier een fruitige smaak. Een minimale zuurheid maakt het bier extra verfrissend.

Affligem Tripel

Dankzij de benedictijnen van de abdij van Affligem kunnen we nu genieten van een bijzonder speciaalbier. Een krachtig bier van hoge gisting met 9% alcohol. Je ruikt de sinaasappel en honing. En bij elke slok proef je een complexe combinatie van smaken met een fris bittere afdronk. 

Indien het apparaat en de benodigdheden bezorgd moeten worden vindt u het bezorgtarief hier . Wilt u ook dus ook het bier  bij ons bestellen dan kunt u dat aangeven op ons Contactformulier..

8L fust Heineken Pilsener    € 29,=
8L fust Heineken 0.0 Alcoholvrij   € 29,=
8L fust Affligem Blond   € 39,=
8L fust Birra Meretti   € 36,=
8L fust Amstel Radler   € 31,50
8L fust Edelweiss weizenbier   € 36,=
8L fust Affligem Tripel   € 46,=