Chocolade Prints

reserveren

Chocolade Versiering

Helemaal nieuw in ons assortiment, de mogelijkheid om uw feestje een, wel erg, persoonlijke tint te geven. We hebben namelijk sinds kort een chocolade printer waarmee we totaal gepersonaliseerde chocolade afdrukken kunnen maken.

Denk daarbij aan een bruiloft waarbij alle gasten op het gebak hun eigen naam in chocolade hebben staan. Of een bedrijfslogo voor tijdens uw jubileum en ga zo maar door.

We verhuren echter niet de machine want dat zou wat lastig zijn voor de gebruiker maar u kunt simpelweg met ons contact opnemen over wat, en hoeveel, u geprint wilt hebben. Wij gaan dan kijken of het mogelijk is en wat de kosten in totaal zijn.

Bedenk daarbij wel even dat er mogelijk ontworpen dient te worden en dat de machine gebruiksklaar gemaakt moet worden en dat kan natuurlijk niet voor niets, daarom gebruiken we voor dit produkt de staffelmethode. Hoe meer u bestelt hoe goedkoper het wordt, hierbij speelt ook de maat van de afdruk een rol. De afdrukken kunnen maximaal 10 cm breed, 7 cm lang en 4 cm hoog zijn. Neem gerust eens contact met ons op, u kunt ons bereiken via ons contactformulier.

 

IMG 2420

 

100 gr. gebruikte Chocolade heeft 549 kcal en bestaat uit: 

-36 gr. vet waarvan 33 gr. verzadigde vetzuren

-47 gr. koolhydraten waarvan 45 gr. suiker

-4,7 gr. eiwitten

-0,01 gr. zout

  1 tot 10 afdrukken   € 1,10 per afdruk
  11 tot 25 afdrukken  € 0,95 per afdruk
  26 tot 50 afdrukken  € 0,75 per afdruk
  vanaf 51 afdrukken  € 0,60 per afdruk