Heineken Blade Biertap

reserveren

Heineken Blade Biertap

De Heineken Blade is een mobiele biertap gemaakt door Heineken die klein, en eenvoudig in gebruik is. De maat van de tap is 59 cm hoog, 29 cm breed en 47 cm diep. Het gewicht zonder fust is 17,6 kg en met fust 26 kg. Hij koelt het bier tot 2 graden en daardoor is het bier ca. 3 graden in het glas.

Hij werkt samen met 8 liter fusten speciaal gemaakt voor de Blade. Let op! De fusten dienen minimaal 16 uur in een koelkast gekoeld te zijn voor gebruik.  Op dit moment zijn deze fusten niet gewoon in de winkel leverbaar maar ze zijn natuurlijk prima bij ons te bestellen.

Uit een 8 liter fust haal je ongeveer 30 glazen fris getapt bier van 25 cl. en met glazen van 20 cl. zelfs ca. 38 glazen. De tapinstallatie wordt geleverd met een spoelborstel voor de glazen, een afschuimspatel en een spatelhouder.

Het eerste fust Heineken of Heineken 0.0 krijgt u er bij de huurprijs gratis bij.

Let op! Huurt u de Blade zonder de fusten dan is er een andere huurprijs.

Op dit moment bestaat het assortiment bieren uit:

 

Heineken Pilsener

Heineken Pilsener is een verfrissend volmout kwaliteitspils.

Heineken 0.0

Een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak.

Affligem Blond

Abdijbier met een kruidig aroma en een vleugje vanille. Affligem Blond heeft een diepe smaak en een lichte frisse afdronk.

Birra Moretti 

Birra Moretti; een goudblonde Italiaanse schoonheid. Birra Moretti is een fris pilsener dat sinds 1859 op traditionele manier wordt gebrouwen. Wat begon in een kleine brouwerij in het noorden van Italië is nu populair in het hele mediterrane schiereiland en ver daarbuiten. Birra Moretti wordt gebrouwen met een speciale blend en met hop van hoge kwaliteit. Daardoor heb je bij elke slok een unieke smaakbeleving en een subtiel bittere afdronk.  

Amstel Radler

Amstel Radler (met 2% alcohol) combineert het beste van twee werelden: de heerlijke bierige smaak van Amstel en de ultieme verfrissing van sprankelend citroenwater. Lekker verfrissend na het sporten of als afsluiter na een dag hard werken.

Edelweiss weizenbier

Een heerlijk weizenbier voor op de BLADE in de zomer. Deze Edelweiss heeft aroma's van kruidnagel en appels die worden opgevolgd door tonen van banaan. Dat geeft het bier een fruitige smaak. Een minimale zuurheid maakt het bier extra verfrissend.

Affligem Tripel

Dankzij de benedictijnen van de abdij van Affligem kunnen we nu genieten van een bijzonder speciaalbier. Een krachtig bier van hoge gisting met 9% alcohol. Je ruikt de sinaasappel en honing. En bij elke slok proef je een complexe combinatie van smaken met een fris bittere afdronk. 

 

 

 

 

De Heineken Blade Biertap wordt geleverd met handleiding en afroomspatel met lekbak.

De machine kan eventueel ook bezorgd worden, de tarieven voor het bezorgen vindt u hier. Wilt u ook deze mobiele biertap huren, neem dan contact op met ons via ons contactformulier.

blade2

Kijk ook even rechts in de agenda of de biertap beschikbaar is op de gewenste datum.

Leuk om te weten!

 

Huurprijs per dag (1 fust Heineken inbegrepen)   € 56,00 
Huurprijs per dag (huur zonder fusten)   € 40,=
Borg    € 50,= 
8L fust Heineken Pilsener   € 35,=
8L fust Heineken 0.0 Alcoholvrij   € 37,50
8L fust Affligem Blond   € 47,50
8L fust Birra Moretti   € 38,=
8L fust Edelweiss weizenbier   € 39,=
8L fust Puntigamer   € 37,=