Karaokeset

reserveren

Karaokeset

Een topper in onze verhuur is onze karaokeset. Wat is er leuker dan een gezellige karaoke-avond organiseren met vrienden.

De karaokeset wordt geleverd met bekabeling en afstandsbediening, twee bedrade microfoons, zodat ook duetten gezongen kunnen worden en twee microfoonstatieven. Daarnaast zit er natuurlijk een handleiding bij hoe hem te bedienen en op een beamer of televisie aan te sluiten.

Maar wat is een karaokeset zonder de songs, we leveren dus ongeveer 1.600 titels mee waaruit u en uw vrienden kunt kiezen. De titles zijn in verschillende genres zoals, Nederlands, Engels, Duits, Kinderen, Kerst enz. We hebben hier een bestand staan waar de meeste titels in staan.

De karaokeset is zelfs te gebruiken als u even geen stroom in de buurt heeft want hij heeft een ingebouwde accu. Een beamer met scherm is er eventueel ook bij te huren om het geheel compleet te maken.

Als u dit wilt is de karaokeset, met of zonder beamer, ook bij u thuis te bezorgen, het tarief voor bezorgen vindt u hier terug.

Heeft u ook zin in zo'n karaokefeestje neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om de karaokeset vast te leggen. Kijk ook even aan de rechterzijde in de agenda of de karaokeset beschikbaar is op de gewenste huurdatum.

Leuk om te weten!

Huurprijs per dag   € 60,=
Borg   € 50,=