Light Battle Connect

reserveren

Lasergame Pistolen en Vesten

In het verleden was het spelen van een lasergame voorbehouden aan speciale lokaties die je kon afhuren. Tegenwoordig echter kun je de benodigde vesten en pistolen gewoon huren. Ze werken op batterijen en het systeem werkt met infraroodlicht, dit is veilig in gebruik. Je hoeft ook niet te wachten totdat het donker is om het te spelen. Je ziet echter ook geen laserspot als je schiet. Echter dat maakt onze Light Battle Connect pistolen en vesten er niet minder leuk om. Met een set batterijen, die overigens zijn inbegrepen in de prijs, kun je zo'n 4 uur oonafgebroken spelen. Je mikt op het vestje dat je tegenstanders dragen en hierop is te zien hoeveel levens hij/zij nog heeft. Zijn alle levens weg dan schakelt het pistool zich vanzelf uit. Natuurlijk bevindt zich in onze sector handleidingen een uitgebreide uitleg van de apparatuur.

Lijkt het jou nou ook iets om met vrienden dit eens te doen, of misschien tijdens een kinderfeestje want vanaf 10 jaar kan de lasergame gespeeld worden. Wij verhuren hiervoor de Light Battle Connect pistolen en vesten. we verhuren ze in sets van 4 of de gehel set van 12 stuks. Eventuele andere hoeveelheden, tot en met 12 stuks, kan worden besproken bij uw aanvraag, Zoals gezegd de batterijen in de sets worden meegeleverd.

De kosten en borg van de sets vindt  je onderaan dit artikel en in onze prijslijst

  

Dit product wordt niet verstuurd. Als u onze Lasergame Pistolen en Vesten wilt huren of meer informatie wilt dan kunt u met ons contact opnemen.

Kiijk ook even rechts in de agenda of het product op de gewenste datum beschikbaar is.

Huurprijs per 4 sets Pistolen en vesten per dag   €   30,=
Huurprijs per 12 sets Pistolen en vesten per dag   €   84,=
Borg  voor 4 sets   €   50,= 
Borg voor 12 sets   € 100,=