Rookmachine

reserveren

Rookmachine Chauvet DJ Hurricane 1000

Rook en mist geven altijd een mystiek effect, zo ook tijdens een discofeest of tijdens Halloween.

Hiervoor hebben wij in de verhuur meerdere rookmachines. Deze Chauvet DJ Hurricane 1000 is er eentje van. Hij heeft een opwarmtijd van ca. 2 minuten en dat is voor een rookmachine erg kort. De inhoud van de tank voor de rookvloeistof bedraagt 1 liter en deze hoeveelheid rookvloeistof wordt dan ook meegeleverd. Normaal gesproken moet dit voor een avond intensief gebruik afdoende zijn. Bij continu gebruik verbruikt hij 20ml per minuut. Mocht er toch meer vloeistof nodig zijn dan kunnen wij deze leveren. 

De machine wordt bediend door middel van een afstandsbediening die vast zit aan het apparaat. De Chauvet rookmachine wordt geleverd verder met een stroomkabel. Het toestel is bedoeld voor binnen gebruik al kan hij bij droog weer ook buiten worden gebruikt. Bedenk echter dat het electronica is en dat gaat niet goed samen met vocht. De handleiding voor de machine kunt u hier vinden.

Aan de rechterzijde in de agenda kunt u zien of het artikel op de de gewenste datum beschikbaar is. Dit product kan, indien gewenst, bezorgd worden, de tarieven hiervoor vindt u hier. Wilt u de Chauvet DJ Hurricane 1000 rookmachine huren neem dan contact met ons op.

Huurprijs per dag    € 17,50 
Borg    € 50,= 
500 ml rookvloeistof   €   4,25