Eurolite RGB LED Par 56

reserveren

Eurolite RGB LED Par 56

Als bijpassend product voor onze Lichtbrug met Mushroom en Strobo en onze diverse lasers, hebben we ook een tweetal Eurolite RGB LED Parren 56 in de verhuur die op de maat van de muziek of met een vooraf ingebouwd patroon een lichtshow kan weergeven. De lampen werken in totaal met 153 LED lampjes in de kleuren rood, groen en blauw. Door deze kleuren te combineren kunnen vele kleuren worden gemaakt. Door deze verlichting tijdens een disco feestje te gebruiken krijg je een mooi discotheek effect.

Samen met onze Lasers en Mushroom, in een Lichtbrug geplaatst heb je een complete lichtshow tijdens jouw feestje. Al deze apparatuur kan werken op de beat van de muziek zodat je er verder niet naar om hoeft te kijken.

De LED Parren worden geleverd met handleiding en stroomkabel alsmede ook een houder waarmee de Parren in de lichtbrug kunnen worden gehangen.Het geheel is simpel aan te sluiten en in de gewenste stand te zetten.

De LED Parren kunnen bezorgd worden als u dat wilt, het tarief voor het bezorgen kunt u hier terug vinden. Wilt u de LED Parren huren of informatie over dit product, neem dan contact met ons op met ons contactformulier.

Kijk ook even in de agenda aan de rechterzijde van het scherm om te zien of de LED Parren op de gewenste datum nog beschikbaar zijn.

Leuk om te weten!

Huurprijs per dag per stuk    €  7,=
Borg    € 50,=