reserveren

Sneeuwmachine ADJ VF-Flurry

In ons assortiment Disco en effect artikelen hebben we ook een sneeuwmachine in de verhuur. Het betreft de American DJ VF-Flurry sneeuwmachine, hij wordt geleverd incl. 1 liter sneeuwvloeistof waarmee u een behoorlijke lading sneeuw kunt spuiten. Let op! het is natuurlijk geen echte sneeuw het is compact schuim wat u spuit. Bepaalde vloeren kunnen hiervan erg glad worden. Bovendien kunt u er even een paar minuten een sneeuwbui mee simuleren maar niet een uur aan een stuk spuiten, een tank spuit je leeg in ca. 5 minuten als je doorlopend zou spuiten dus zorg voor voldoende sneeuwvloeistof.

De machine gebruikt 600 watt en kan tussen de 2 en 5 meter ver spuiten afhankelijk van de plaatsing, beste is hem te hangen in een truss of een lichtbrug dat geeft dan tevens het effect of uw publiek in een sneeuwbui staat. Je kunt kiezen voor een hoge output of lage output, (snelheid van de pomp, minimum voor korte afstand en maximum voor grotere afstand sneeuw spuiten) hij heeft een beveiliging ingebouwd dat als het reservoir bijna leeg is hij zichzelf uitschakelt zodat u hem weer kunt bijvullen.

Aan de machine zit een afstandsbediening bevestigd met een kabel van 3 meter waarmee je de machine bedient. Op deze afstandsbediening kun je ook nog de hoeveelheid sneeuw instellen. De machine werkt alleen met sneeuwvloeistof op waterbasis. De handleiding van de machine kunt u hier vinden.

Eventueel kunt u bij ons ook extra vloeistof kopen de kosten vindt u onderaan dit artikel en in onze prijslijst

Dit product kan niet verstuurd worden. Als u onze American DJ VF-Flurry sneeuwmachine wilt huren of meer informatie wilt dan kunt u met ons contact opnemen.

Kiijk ook even rechts in de agenda of het product op de gewenste datum beschikbaar is.

Huurprijs per dag    € 10,50
Borg    € 50,= 
500 ml sneeuwvloeistof   €   4,25