Confetti Kanon

reserveren

Confetti Kanon

Een opening opvrolijken of tijdens een bruiloft het bruidspaar begroetten. Elke keer als u iemand feestelijk wilt onthalen maar ook als het evenement dat kleine beetje extra nodig heeft dan kan het gebruik van een confetti kanon uitkomst bieden.

Ons kanon werkt met cartridges gevuld met confetti die natuurlijk ook bij ons te bestellen zijn, u vindt ze hier. De cartridges zijn niet zelf te vullen dus voor elk schot dat u wilt afvuren moet er een cartridge worden besteld. De cartridges zijn te verkrijgen in twee maten, te weten 40cm en 80cm en kunnen gevuld zijn met confetti (grote rechthoeken) of streamers. (lange linten) Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren of multicolor.

De 40cm cartridges schieten ca. 8 meter ver en de 80cm cartridges schieten ongeveer 12 meter ver. Spreek wel even met de eigenaar van de plek waar u wilt schieten zodat u er ook toestemming voor heeft.

Ons kanon, de afschietinstallatie dus, wordt geleverd met stroomkabel en een stroomblok met aan/uit knop. Natuurlijk leveren we ook de handleiding mee.

Het kanon met de bestelde cartridges kan bezorgd worden, de tarieven hiervoor kunt u hier vinden. Wilt u meer informatie over dit product of wilt u het product vastleggen dan kunt u met ons contact opnemen. Kijk ook even rechts in de agenda of het product beschikbaar is.

Leuk om te weten!

Huurprijs per dag    € 12,50 
Borg    € 50,=