Rookmachine

reserveren

Rookmachine Beamz S700 met LED

Rook en mist geven altijd een mystiek effect, zo ook tijdens een discofeest of tijdens Halloween.

Hiervoor hebben wij in de verhuur een Beamz S700 Rookmachine met amberkleurige LED's. Door de LED's, die overigens ook kunnen worden uitgezet, wordt een vlammenzee nagebootst. De inhoud van de tank voor de rookvloeistof bedraagt 400 ml en deze hoeveelheid rookvloeistof wordt dan ook meegeleverd. Normaal gesproken moet dit voor een avond intensief gebruik afdoende zijn. Mocht er toch meer vloeistof nodig zijn dan kunnen wij deze leveren. 

De machine wordt bediend door middel van een afstandsbediening die vast zit aan het apparaat, de snoer is drie meter. De Beamz rookmachine wordt geleverd verder met een stroomkabel. Het toestel is bedoeld voor binnen gebruik al kan hij bij droog weer ook buiten worden gebruikt. Bedenk echter dat het electronica is en dat gaat niet goed samen met vocht. De handleiding voor de machine kunt u hier vinden.

Aan de rechterzijde in de agenda kunt u zien of het artikel op de de gewenste datum beschikbaar is. Dit product kan, indien gewenst, bezorgd worden, de tarieven hiervoor vindt u hier. Wilt u de Beamz S700 rookmachine huren neem dan contact met ons op.

Huurprijs per dag    € 11,=
Borg    € 50,= 
500 ml rookvloeistof   €   4,25