Disq Golf Frisbees

reserveren

Disq Golf Frisbees

Populair de laatste jaren is de sport Disq Golf. Het is feitelijk golf maar dan met frisbees. Bij ons in Arnhem ligt een prachtige, openbaar toegankelijke Disq Golf baan. Wij van CreBo Funproducts verhuren sets met Disq Golf Frisbees. De set bestaat uit een Driver voor de lange afstand, een Mid-range voor de middenafstand en een Putter om de frisbee in de hole/mand te gooien. We hebben in totaal 6 van deze sets beschikbaar voor de verhuur. Maar als u groep wat groter is dan is dat ook op te lossen, de banen zijn namelijk niet extreem lang en zo kun je ook rustig je eerste afworp met een Mid-range frisbee gooien. Op deze manier kun je per set met twee spelers spelen. We leveren per twee sets een klein rugzakje mee zodat je er niet steeds mee rond hoeft te lopen.

Let op wij verhuren dus niet de toegang to de Disq Golf baan. Dit is openbaar terrein in een mooi stadspark maar er is ook een vereniging die gebruik maakt van de baan en als zij evenementen hebben dan zult u waarschijnlijk niet kunnen spelen. Meer hierover kunt u lezen op de website van de vereniging: Bear Disq Golf. U zult dus zelf tevoren moeten kijken of er iets te doen is of dat u gewoon vrij mag spelen. Om het u makkelijk te maken leveren we u wat plattegronden van hoe de baan in elkaar steekt, een vel met wat spelregels en een scorekaart. We gaan er daarbij vanuit dat u de beginnerscourse loopt. Breng wel zelf even een pen of potlood mee.

Er is 1 baan bij waarbij u over water moet maar op die baan is er ook een alternatief afworppunt als u liever niet het risico neemt van kwijtraken van de frisbee. De totale afstand is circa 4 kilometer voor alle 18 holes maar niets staat u in de weg bijvoorbeeld maar 9 holes te doen. Neem vooral wat te eten en te drinken mee want het is goed toeven in dit park. Er zijn speeltuinen voor de kids en ook de hond kan mee. 

 De kosten en borg van de frisbees, alsmede de kosten bij het kwijtraken van een frisbee vindt u onderaan dit artikel en in onze prijslijst

 

Dit product kan niet verstuurd worden. Als u onze Disq Golf Frisbees wilt huren of meer informatie wilt dan kunt u met ons contact opnemen.

Kiijk ook even rechts in de agenda of het product op de gewenste datum beschikbaar is.

Huurprijs per set per dag (we verhuren geen delen van een dag)   €  5,=
Verloren geraakte frisbee   € 10,=
Borg    € 20,=