Heks

reserveren

Halloween Heks

Soms wil je net dat beetje extra, hetzij met Halloween of ook gewoon tijdens een eng feestje. Deze animatronics Heks is ongeveer 1,60m hoog en reageert op aanraking en geluid. Ze begint allerlei uitspraken te doen en te bewegen. Samen met een beetje rook van een rookmachine geeft het een geweldig effect. We kunnen helaas niet haar taal aanpassen dus ze kletst in het Engels maar, en kijk gerust de video hieronder, dit ziet er spannend uit en hoort zich angstaanjagend aan. Wel de opmerking dat het geen speelgoed is en echt voor het effect is voor andere zaken is zo'n pop te fragiel. Ze werkt op batterijen die wij al plaatsen voor u.

Wilt u ook van Azalia's diensten gebruik maken? Boek haar dan bij ons. De pop is bedoeld voor binnen gebruik al kan hij bij droog weer ook buiten worden gebruikt. Bedenk echter dat bij slecht weer de pop dit niet zal overleven.

 

Aan de rechterzijde in de agenda kunt u zien of het artikel op de de gewenste datum beschikbaar is. Dit product kan, indien gewenst, bezorgd worden, de tarieven hiervoor vindt u hier. Wilt u Azalia huren neem dan contact met ons op.

Huurprijs per dag    € 15,=
Borg    € 50,=