ADJ Fog Fury Jett

reserveren

American DJ Fog Fury Jett Rookmachine met 12 LED's

Bij ons nu ook de professionele rookmachine ADJ Fog Fury Jett te huur.

De ADJ Fog Fury Jett is een high velocity verticale rookmachine die rook mixt met twaalf 3-Watts LED-lampen in de kleuren rood, groen, blauw en amber. De Fog Fury Jett stelt u in staat een droge stoot rook te spuiten over wel zeven meter. Hij is uitgerust met een speciaal verwarmingselement ontworpen op basis van ADJ's laatste technologische ontwikkelingen. De machine heeft een transmissie op oliebasis wat ervoor zorgt dat de pijplijn niet verstopt raakt. Daarnaast is de machine voorzien van een high performance pompsysteem van Italiaanse makelij dat zorgt voor een optimale output. De elektronische thermo sensing technologie van ADJ zorgt voor optimale warmteniveaus met korte opwarmtijden tussen de rookstromen.

De grote kracht van deze rookmachine zit in een paar punten.

1. Hij kan op diverse manieren geplaatst worden, Plat op de grond zodat hij naar boven spuit. Op de kop hangend in een truss of aan het plafond, zodat hij naar beneden spuit. (let op! hiervoor moet de machine worden omgebouwd, laat het dus even weten als je dit wilt) Tot slot kan hij op de zijkant worden geplaatst of diagonaal zodat hij horizontaal spuit of schuin omhoog c.q. omlaag.

2. Hij is te bedienen met een draadloze afstandsbediening.

3. De machine heeft bij de rookuitstoot 12 LED lampen in de kleuren rood, groen, blauw en amber. Op de afstandsbediening kun je de kleur kiezen die je wilt tonen in je rook. Dit geeft extreme effecten. Het lijkt alsof je vuur spuit of ijs. Probeer de diverse kleuren gerust uit.

Fog Fury Jett 4

4. rookoutput tussen de 500 en 750 kubieke meter per minuut.

Hij heeft een voorverwarmingstijd van ca. 9 minuten en na een goeie 20 seconden spuiten moet hij weer heel eventjes verwarmen. Hij heeft een tankinhoud van 3 liter en wij leveren een volle tank vloeistof kosteloos mee. Het toestel is bedoeld voor binnen gebruik al kan hij bij droog weer ook buiten worden gebruikt. Bedenk echter dat het electronica is en dat gaat niet goed samen met vocht. 

Voor wat betreft de rookvloeistof zijn er meerdere mogelijkheden, gewone rookvloeistof, medium rookvloeistof, heavy rookvloeistof en CO2 rookvloeistof, de eerste drie hebben te maken met de dichtheid van de rook, de laatste is rook die zodra uitgespoten heel snel weer oplost. Wij kunnen natuurlijk tegen meerprijs extra rookvloeistof leveren.

Aan de rechterzijde in de agenda kunt u zien of het artikel op de de gewenste datum beschikbaar is. Dit product kan, indien gewenst, bezorgd worden, de tarieven hiervoor vindt u hier. Wilt u de ADJ Fog Fury Jett rookmachine huren neem dan contact met ons op. De handleiding voor de ADJ Fog Fury Jett vindt u hier.

Huurprijs per dag    € 30,=
Borg   € 50,=
500 ml rookvloeistof   €   4,25