Lichtbrug

reserveren

Lichtbrug compleet met Mushroom, 3 Lasers en 2 RGB LED Par 56 lampen

Te huur een compleet met lampen en lasers uitgeruste lichtbrug.

De lichtbrug kan tot ca. 2,5m hoogte worden opgedraaid en wordt geleverd met standaard een mushroom, een discolamp met meer kleuren en meerdere figuren die op de muziek beweegt. Daarnaast leveren we een drietal Lasers mee, een driekleuren figuren laser een groene figuren laser en een rood/groene laser die een sterrenhemel nabootst. Tot slot leveren we een tweetal Eurolite RGB LED Par 56 lampen mee die vele kleuren kunnen geven en die de dansvloer op unieke wijze verlichten. Ook de lasers en de LED verlichting bewegen mee op de muziek.

Met deze complete set kun je jouw feestje tot een geweldig lichtfeest maken zodat je neit meer over de verlichting hoeft na te denken. Overigens in deze rubriek kun je al deze artikelen ook los bestellen. Echter als je naar de prijzen kijkt zul je vaststellen dat de complete set wel erg goedkoop is zodat je ook gewoon voor de complete set kunt gaan.

De lichtbrug met de diverse lampen en lasers kunnen, als u dat wilt, bezorgd worden, het tarief voor bezorgen is hier te vinden.

Wilt u de lichtbrug met complete verlichting en lasers vast leggen of meer informatie opvragen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Kijk ook even in de agenda rechts of het product op de gewenste dag beschikbaar is.

Huurprijs per dag    €   57,50 
Borg    € 100,=