ADJ LED Color Tube II

reserveren

American DJ LED Color Tube II

Om een beetje een leuke sfeerverlichting te verkrijgen op uw feestje hebben we bij CreBoFun een viertal ADJ LED Color Tubes II in de verhuur. Dit zijn buizen van ca. 1 meter hoog die je op een aantal plekken in je feestruimte kunt plaatsen en die zijn voorzien van LED verlichting. Ze worden geleverd met een afstandsbediening en hiemee kun je een vaste kleur instellen maar ook stroboscoop effecten of een langzaam veranderende kleur. Tevens kan de lichtintensiteit worden ingesteld. We hebben er vier op voorraad met standaards om ze rechtop in je ruimte te plaatsen.

 

Bij de tubes zit een afstandsbediening waarmee je de tubes bedient en per tube zit er een stroomkabel bij. U kunt er net zoveel huren als u wilt dus 4 kan maar hoeft niet, zolang het maar bij uw feestje past. De kosten en borg van de tubes vindt u onderaan dit artikel en in onze prijslijst

 

Dit product kan niet verstuurd worden. Als u onze American DJ LED Color Tubes II wilt huren of meer informatie wilt dan kunt u met ons contact opnemen.

Kiijk ook even rechts in de agenda of het product op de gewenste datum beschikbaar is.

Huurprijs per stuk per dag    €  4,=
Borg    € 10,=