Hotdog Apparaat

reserveren

Hotdog Apparaat

Ons hotdog apparatuur misstaat op geen enkel feestje, in tegenstelling tot de hedendaagse hotdogapparaten hebben deze apparaten een nostalgische uitstraling. Maximaal 18 worsten worden door een carrousel al draaiend verwarmd in een behuizing waarbij u, afhankelijk van welk apparaat u huurt, de hotdogs vanaf de voorzijde of van alle zijden kunt zien draaien door de beglazing.

We hebben twee van deze apparaten waarbij één van beide bedoeld is voor hotdogs met een maat van maximaal 15 cm. (maximaal 9 hotdogs gelijktijdig) U ziet deze hotdogmachine in het filmpje op deze pagina. Het andere apparaat kan hotdogs aan tot 20 cm lengte. (maximaal 18 hotdogs gelijktijdig) De huurprijzen voor beide apparaten zijn gelijk.

Bovenop is een bunwarmer, ofwel een broodjes verwarmer geplaatst, en dit geheel geeft een feestje, behalve heerlijke hotdogs, een extra effect.

Hij wordt geleverd met een handleiding en indien u dat wenst ook met de worsten die u los kunt bijbestellen.

Een hotdogapparaat kan worden bezorgd, het tarief van de bezorgkosten kunt u hier vinden. Wilt u ook zo'n hotdog apparaat op uw feestje? Neem dan contact met ons op. En kijk even aan de rechterkant van dit scherm in de agenda of er een hotdog apparaat vrij is op de gewenste datum.

Leuk om te weten!

Huurprijs per dag    € 21,= 
Borg    € 50,=