Ayra ComPar  Kit 2 LED lichtset

reserveren

Ayra ComPar Kit 2 LED lichtset 

Algemeen

Ayra brengt vier krachtige LED-spots samen in deze ComPar Kit 2. Deze bestaat uit vier RGB LED-spots, met per spot 7 Tri-Color Leds van 3 Watt. Deze garanderen een hoge lichtopbrengst en een rijk kleurenaanbod, dat zowel in automatische programma's als via DMX-gestuurde lichtplannen naar voren komt. De spots worden inclusief lichtstatief, koffer en flightbag (voor het statief) geleverd. Daarnaast wordt een praktische voetcontroller meegeleverd, waarmee de ComPar Kit 2 kan worden bediend, terwijl u de handen vrij houdt voor andere zaken: perfect voor DJ's, muzikanten en andere uitvoerenden. Deze LED-lichtset is een sterke keuze voor wie allround LED-set zoekt. Natuurlijk hebben wij deze set in de verhuur.

Eigenschappen

De ComPar Kit 2 is breed inzetbaar, door de diverse werkmodi. Natuurlijk zijn er diverse ingebouwde shows en ook een muziek-gestuurde modus is aan boord, voor synchronisatie van muziek en licht. De gevoeligheid van de ingebouwde microfoon is instelbaar. Voor gedetailleerde aansturing is een DMX-ingang aanwezig. Het statief is stabiel en heeft vijf hoogtestanden, waarbij de hoogste stand de T-bar op 192 cm brengt. De hele disco verlichting kit weegt slechts 10.7 kg.

Aan de rechterzijde in de agenda kunt u zien of het artikel op de de gewenste datum beschikbaar is. Dit product kan, indien gewenst, bezorgd worden, de tarieven hiervoor vindt u hier. Wilt u de Ayra ComPar Kit 2 LED lichtset huren neem dan contact met ons op. De handleiding voor de Ayra ComPar Kit 2 LED lichtset vindt u hier.

Huurprijs per dag    € 27,50
Borg   € 50,=