Een aantal van onze producten

Hotdogs
Popcorn
Slush Puppie
Opblaasbare Baby
Afzetpalen met rode loper
Feestverlichting
Overdekt springkussen
Statafels met of zonder rokken
Suikerspin
Buttonmakers
Helium Ballonnen
ADJ Fog Fury Jett
ADJ Mister Kool II

CreBo Funproducts

Voor elk evenement, braderie, feestje of partijtje is er bij CreBo Funproducts wel iets te huren. Denk maar eens aan een springkussen of suikerspinmachine, rookmachines, afzetpalen met een rode loper en nog veel meer.

  contactstart

Prijs, kwaliteit en Service

qualityCreBo Funproducts is gevestigd in Arnhem en staat garant voor een acceptabele prijs en een verregaande service. Zo kunt u uw gehuurde zaken, vaak, al een dag voor aanvang van de huur ophalen en een dag na de huur terugbrengen en dat zonder meerkosten.

Wij zijn vooral gericht op mensen en organisaties met een kleine beurs maar eigenlijk kan iedereen wel bij ons terecht. Daarbij leveren we echter niet in op kwaliteit en veiligheid, zo zijn onze springkussens gecertificeerd en veel van onze apparaten nieuw aangeschaft en van een prima kwaliteit.smallwallet

Complete levering

De meeste van onze verhuur apparatuur wordt geleverd met een handleiding en op menig pagina zult u in de nabije toekomst ook filmpjes aantreffen hoe de apparatuur te gebruiken. O ja, de grondstoffen, zoals voor popcorn of suikerspin, kan natuurlijk gewoon bij ons besteld worden.

manualOnze verhuur vindt vooral plaats in de regio Arnhem/Gelderland maar ook daarbuiten kunnen onze producten gehuurd worden. Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW en dat op basis van zelf ophalen en terug brengen.

Bezorgen en, in sommige gevallen, verzenden zijn echter ook mogelijk. Hiervoor wordt dan wel een bezorg- verzendtarief in rekening gebracht.

Bij al onze verhuurproducten vindt u ook een agenda voor dit product, zodat u snel en overzichtelijk kunt zien of het product nog vrij is als u het wilt huren.

Contact

CreBo FunproductsContact

Peppelenwei 36

6836 EP Arnhem

0263236830

Mail

 logo3ducation

Onze partner in 3D zaken, voor uw 3D printers, Filamenten, Scanners en nog veel meer.