Panini Grill

reserveren

Panini Grill/Contactgrill

Algemeen

Lekkere Tosti's maken of overheerlijke panini's maar ook vlees of vis bakken en braden of groente bakken, dat kan je allemaal met deze Panini Grill. Hij heeft zowel een geribbelde bovenplaat als een vlakke onderplaat. Er is slechts een heel klein beetje vet nodig en hij maakt de lekkerste zaken voor je. Heb je een feestje en wil je de heerlijkste Panini's maken of Tosti's dan is deze Panini Grill je keuze.

Eigenschappen

Deze Panini Grill met een geribbelde bovenplaat en een vlakke onderplaat staat garant voor heerlijk voedsel zoals panini's, tosti's maar ook vlees zoals hamburgers en braadworsten en vis behoren tot de veelzijdige mogelijkheden van deze grill. Wil je op de club of tijdens een feestje je gasten ook verwennen huur dan deze Panini Grill. Hij is 2200 watt en werkt natuurlijk op 220 volt. De warmte is instelbaar tussen de 50 en 300 graden al is voor normaal gebruik een temperatuur tussen 180 en 250 graden afdoende. 

De bovenplaat meet 340x220mm en de onderplaat 340x230mm, de buitenmaat is lengte 410mm, breedte 395mm en hoogte 210mm. Het gewicht is 16kg. Hij is voor het grootste gedeelte uit roestvrijstaal.

Schoonmaken is alleen toegestaan met een vochtige doek voor de buitenkant, de grillplaten maken wij voor u schoon. 

Aan de rechterzijde in de agenda kunt u zien of het artikel op de de gewenste datum beschikbaar is. Dit product kan, indien gewenst, bezorgd worden, de tarieven hiervoor vindt u hier. Wilt u de Panini Grill huren neem dan contact met ons op. De handleiding voor de Panini Grill vindt u hier.

Huurprijs per dag    € 25,=
Borg   € 50,=