Ronald

O, ja, nu een stukje over mezelf. Ik ben dus Ronald en ben geboren in mei 1960. Mijn hobbies zijn mijn vrouw, mijn kinderen, natuurlijk onze kleinkinderen, onze hond, 3D printen, laser graveren, frisbee golf en vooral geocaching. Niet dat ik niet meer hobbies heb hoor, computers, tablets en alles wat maar met computers te maken heeft. Zo heb ik deze site natuurlijk zelf gebouwd maar bouw ik bijvoorbeeld ook rustig zelf een SSD schijf in.

Ook onze eigen firma CreBoFun is een soort van hobby. Ik werkte bij WayPoint TT&C waar ik les gaf op gebied van recreatieve GPS en ook veel in de winkel van WayPoint in Vessem te vinden was. Doorgaans deed ik dat met plezier al merkte ik wel dat ik ouder werd en daardoor alles niet meer zo makkelijk ging. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat er een reorganisatie nodig was en daarvan ben ik in 2021 het slachtoffer geworden. Na 43 jaar werken sta ik voor het eerst sinds al die jaren op straat. De afgelopen jaren had ik aardig wat zorgen met name op het gebied van gezondheid. Ik ben daardoor gestopt met roken maar de zorgen blijven nog even. We zullen moeten proberen wat meer stress af te bouwen al valt me dat niet eenvoudig.

De nieuwste hobby's die ik heb zijn 3D Printen en ook Laser Graveren en dat doe ik met veel plezier verderop op de site vindt je daar wat meer over terug.

Daarnaast probeer ik over mijn hobby's een YouTube kanaal bij te houden. Op dit moment staan daar al meer dan 200 video's op over diverse onderwerpen maar vooral Laser Graveren en 3D printen. Het kanaal is Nederlandstalig en heeft op dit moment zo'n 650 volgers. Het kanaal vindt je hier.

ronald