Panini Grill

In 2021 hebben we, ondanks de Coronaperikelen, besloten ons assortiment uit te breiden. Wat is er dan allemaal bij gekomen in 2021:

 

Beamz S700 rookmachine met amberkleurige LED's om vuur te simuleren. De machine is ook te gebruiken als rookmachine zonder LED verlichting.

American DJ Mr Kool II Low Fog rookmachine. Met deze machine kun je met behulp van rookvloeistof en gewone ijsblokjes laaghangende mist genereren, en veel ook nog.

American DJ Fog Fury Jett rookmachine. Deze zeer professionele rookmachine kan horizontaal, verticaal en ook nog op de kop gebruikt worden. Hij heeft een afstandsbediening waarmee je tijdens het spuiten van rook ook gelijk een lichtburst in een bepaalde kleur mee kunt geven. Blauw om ijs te suggereren, Oranje voor vuur, Rood voor erg heet vuur en b.v. Groen voor magische effecten. Deze machine is ook te gebruiken met Co2 rookvloeistof die direct na het uitspuiten vervliegt.

American DJ FV Flurry sneeuwmachine om je gasten kort in een sneeuwbuitje te zetten of een sneeuweffect te maken voor een korte tijd.

Chauvet DJ550 Bubble King bellenblaasmachine die met speciale vloeistof een flinke lading bubbles in je feestje kan spuiten, een hit op elk feest en ook erg populair.

Ayra Compar Kit 2 LED lichtset. Een complete lichtset die compleet met tassen en statief wordt geleverd. Vier LED parren die afzonderlijk gericht kunnen worden kunnen op de maat van de muziek of met DMX worden gestuurd. Bij elkaar een complete set die een discofeestje tot een genot maken.

Panini Grill. Ook aan de voedselkant weer een uitbreiding, dit keer een professionele Panini Grill waarmee je panini's kunt maken en tosti's maar ook het braden van hamburgers, braadworsten, vis of groeten behoort tot de mogelijkheden. Dit is dus niet een huis tuin en keuken apparaat meer erg stevig en professioneel.

 

Voor al deze producten geldt dat we je natuurlijk graag te woord staan over de huurmogelijkheden, neem dus gerust contact op met ons.