Sinds kort verhuren wij van CreBo Funproducts ook diverse rookmachines, een sneeuwmachine en een bellenblaasmachine om uw feestje of disco op te vrolijken.

Bij de rookmachines zit natuurlijk een gewone rookmachine maar ook een LOW FOG machine die laaghangende rook genereert met behulp van ijs en rookvloeistof. Daarnaast hebben we een hele bijzondere rookmachine die op de kop, liggend of staand gebruikt kan worden en die met zijn LED verlichting geweldige effecten teweeg brengt. Dit net zoals bij een liveshow on stage. 

Daarnaast is er dus een kleine sneeuwmachine, nee, hij is niet echt om een skipiste te maken maar om tijdens een feestje een kleine sneeuwbui te genereren. Het is geen echte sneeuw maar schuim die er als sneeuw uit ziet.

Tot slot is er een fraaie bellenblaasmachine die vooral bij kinderfeestjes een hit is. Er worden honderden bellen geblazen in korte tijd en dat geeft ook weer een prachtige uitstraling.

Chauvet DJ B550 Bubble King

Alle machines worden met een volle tank aan vloeistof geleverd maar er is natuurlijk ook extra vloeistof verkrijgbaar bij ons. Zo hebben we voor onze rookmachines verschillende soorten rookvloeistof, te weten:

Gewone rookvloeistof

Medium rookvloeistof (meer rook en blijft langer hangen)

Heavy rookvloeistof (nog meer rook en het blijft nog langer hangen)

Co2 rookvloeistof (deze rook spuit eruit en lost dan heel snel op)

Low Fog rookvloeistof (dit is een laaghangende rook)

 

Voor bij de sneeuwmachine hebben we dan sneeuwvloeistof en voor de bellenblaasmachine is er bellenblaasvloeistof.

 Fog Fury Jett

De prijzen voor de huur en de vloeistoffen vindt u op onze prijslijst terug. 

Wilt u ook uw feestje opvrolijken met één van deze prachtige machines? Neem dan contact met ons op.