Ronald

O, ja, nu een stukje over mezelf. Ik ben dus Ronald en ben geboren in mei 1960. Mijn hobbies zijn mijn vrouw, mijn kinderen, onze honden, 3D printen en vooral geocaching. Niet dat ik niet meer hobbies heb hoor, computers, tablets en alles wat maar met computers te maken heeft. Zo heb ik deze site natuurlijk zelf gebouwd maar bouw ik bijvoorbeeld ook rustig zelf een SSD schijf in.

Ook onze eigen firma CreBoFun is een soort van hobby. Ik werk bij WayPoint TT&C waar ik les geef op gebied van recreatieve GPS en ook veel in de winkel van WayPoint in Vessem te vinden ben. Doorgaans doe ik dat met plezier al merk ik wel dat ik ouder wordt en daardoor alles niet meer zo makkelijk gaat. De afgelopen jaren had ik aardig wat zorgen met name op het gebied van gezondheid. Ik ben daardoor gestopt met roken maar de zorgen blijven nog even. We zullen moeten proberen wat meer stress af te bouwen al valt me dat niet eenvoudig.

De nieuwste hobby die ik heb is 3D Printen en dat doe ik met veel plezier verderop op de site vindt je daar wat meer over terug.

ronald